2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

Once Upon A Billionaire: Billionaire Boys Club 4 - Jessica Clare
"Ah,” she said, and then leaned close. “Hogwarts, right?"
Damaged  - H.M. Ward
"The thing is, once something bad happens, there’s no way to undo it. There’s no erase button on life."

"Anyuval délelőtt muffint sütöttünk, egész jó lett, lehet enni is és dobálni is. Mindkét verzió veszélyes."

 

Leiner Laura

A Szent Johanna gimi 1. – Kezdet

181. oldal

SPOILER ALERT!

Alphas After Dark (Roxie Rivera, M.Malone, Kit Rocha)

Az Alphas After Dark gyűjteményből mindössze három történet érdekelt igazán, mégpedig: Roxie Rivera, M.Malone és Kit Rocha. Az alakváltós regényeket mostanában kicsit hanyagolom, így ezek alapból kiestek (ha a folyamatban lévőket befejeztem talán visszatérek ezekre is, de sok esélyt erre most nem látok).

 

Roxie Rivera - Collateral

Sorozat: Debt Collection #1

A HRP után egyértelmű volt, hogy sorra kerül Ben Beciraj könyve is, bár nagyon tartottam tőle. További részletek itt.

Aston McNeil a gazdag örökösnő életét testvére igencsak megkeseríti. Mikor eltűnik apjától örökölt régi, klasszikus kocsija, amihez érzelmileg nagyon kötődik, tudja hol kell keresnie. Az albán Besian család a houstoni alvilág egyik jelentős részvevője, s miután Aston kocsija is szerepelt a listájukon, így azt is begyűjtötték egy tartozás fejében. Aston, legjobb barátnője Marley segítségével feltűnik a garázsban és visszaköveteli a tulajdonát. Megegyezik Bennel, hogy megkapja, amennyiben övé lesz hét napra és hét éjszakára, de közben Calvin, a féltestvére olyan üzelmeket folytat, hogy még aznap éjjel mind veszélybe kerülnek.

Összességében jó volt. Rövid, de jó :) Még nem lett Ben a kedvencem, de már nem állok annyira negatívan hozzá és a Besianokhoz. Az, hogy jobban megismertem a múltját, a másik oldalát, megmagyarázza a HRP-ban lévő cselekedeteit, s bár másvalakit gondoltam Ben mellé, Astonnal kiegészítették egymást 5/4 A végén az is kiderül, hogy Marley (Fighting Connollys #2) lesz a főszereplője a nyáron megjelenő Past Due regénynek. Ami biztos jó lesz, hiszen a mostohaapja a félelmetes törvényen kívüli Calaveras motorosbanda alelnöke, és hogy a lány egy Basiannal áll majd össze? Na abból csak egy jó kis összecsapás következhet :))) Most pedig irány Finn könyve, hiszen az is megjelent!!!

 

read more »
Reblogged from this girl reading:

If I stay-- Official Trailer

Hotshot - Julie Garwood
"Amikor például Hillmanék visszaértek egyhetes nyaralásukból, azt kellett látniuk, hogy sárga rendőrségi szalag kígyózik a házuk körül, és a járdájukon egy test körvonalainak krétarajza - Beck műalkotása - díszlik. Hillmanék egyáltalán nem voltak elragadtatva a tréfától."
Source: http://www.goodreads.com/book/show/20622804-a-nagymen
Sweet Home - Tillie Cole Sweet Rome  - Tillie Cole
"I love that you have no clue what I'm talkin'about," he mused.
"Happy to be of service."


“I love that you have no clue what I’m talking about.” I shifted closer, feeling the heat off her smooth skin.
“Happy to be of service,” she said with a bewildered smile."

Mivel a két könyv azonos történetet mesél el, így arra gondoltam, hogy a kiválasztott két mondatot illene akkor már a másik fél szempontjából is bemásolnom :) Az első idézet a Sweet Home, a második idézet pedig a Sweet Rome.

SPOILER ALERT!

Ginger Scott: Blindness

Blindness - Ginger Scott

A Blindness egy olyan történet, amivel először nem igazán jutottam dűlőre... a borító egyből megkapott, azonban van egy téma, amit mindig kerülök ha tehetem, és az nem más, mint a szerelmi háromszög (pláne ha testvérek érintettek benne). Mivel nem tudtam mit kapok, hiszen a fülszöveg nem nagyon árulkodott erről, így nem csoda, hogy mikor már kezdtem belemélyedni a könyvbe - szerelmi háromszög ide vagy oda -, egyszerűen nem tudtam letenni.

Charliet hétévesen magára hagyta az anyja, majd onnantól kezdve az addig számára ismeretlen apja nevelte fel. Kapcsolatukat éveken át a távolságtartás jellemezte, mígnem egyszer a tinédzser Charlie olyan helyzetbe került, aminek következtében végre igazi apa-lánya kapcsolat alakult ki köztük. Egy tragédia azonban alapjában megrengeti a lány világát, és egyetlen rokonát is hátrahagyja. Charlie az egyetemen összefut Codyval, aki segít neki felzárkózni, miközben a lány odaköltözik barátjához és annak családjához.

Cody amolyan fekete bárány. A fiú súlyosan megsérült egy motocross versenyen, ezért az egyetem mellett apja műhelyének megmentésén dolgozik. Cody az a karakter, akibe akaratlanul is beleszeret kicsit az olvasó a lapokat falva. Súlyosan megsérült, elég nehezen rázódik vissza az életbe, viszont mikor megismeri a lányt, egyre gyakrabban kezd járni rehabilitációra.

Mivel Travis (Charlie barátja) távol van, a sok együtt töltött idő miatt egyre erősebbé válik kettejük között a vonzalom. Ezt mindketten tudomásul is veszik, és hiába próbálnak távolságot tartani, nem megy nekik. Érezhetően jót tettek egymás lelkének a szereplők. Az egyik felem nagyon is megértette Charlie viselkedését, okait, hogy miért nem tudott elszakadni a biztonságot nyújtó Travis mellől (bár csak a múltat megismerve), a másik felem viszont totál kiakadt, hogy még neki állt feljebb, amikor Cody továbblépett és mással kezdett találkozgatni. Szó mi szó, én velük együtt szenvedtem végig ezt a könyvet :) ahogy ott álltak egymás mellett, de mégis olyannyira távol ebben a kapcsolatban. Azoknak ajánlom, akik jól viselik a drámai helyzeteket.

A nagy leleplezést egész különös módon oldotta meg a írónő, erre bevallom nem számítottam, mert kapott egy csavart a történet, és továbbszőtte egy másik drámai vonalon a fejleményeket. Ezzel nagyon meglepett, ezért a négy csillag. A srácok szülei pedig épp eleget szerepetek benne, nem is kellett belőlük több. Tipikus utálni való karakterek... Most megyek, és előszedem végre a Királyomat :)

The Wedding Contract (A Ferro Family Novel) - H.M. Ward

A Stand Alone Ferro Novel by New York Times Bestselling Author H.M. Ward

After I get the witch at the front desk to hand me my room key, I head for the shower. I was supposed to shoot my best friend's wedding alone, and I couldn't wait to escape New York and Nick Ferro.
Yeah, he's beautiful, sexy, and completely charming, but he's stealing my clients. He's done so much damage that I'm going to be lucky if I can keep my studio open for a couple of weeks. This wedding means everything to me, and I refuse to let a spoiled brat with a shiny new MBA put me out of business. Screw that.
But then I find myself wearing nothing but a smile when the person I hate most walks through the hotel room door. Nick Ferro. Two adversaries, shooting one wedding and sharing one room for one week. What could possibly go wrong?
 
Genre: New Adult Romance

Expected publication: April 14th 2014

Source: http://www.youtube.com/user/DemonKissedNovel
Blindness - Ginger Scott
"Mac and I sat on that porch, several feet apart, while I cried for hours. He had no clue what to do with a seven-year-old girl, let alone one who had just experienced her first broken heart."

Jessica Ingro: Love, Your Concierge

Love, Your Concierge - Jessica Ingro,  Kathy Krick (Editor)

A Love, Your Concierge egy olyan nőről szól, aki munkáját tekintve amolyan mindenes. Ügyfelei New York jómódú rétegből kerülnek ki, gazdagok és híresek. Legyen szó akár virágvásárlásról, ékszerekről a szerető(k)nek, vagy mosodába elvinni adott személy ruháit, esetleg egy gyerek születésnapi partijának megszervezéséről, Elizabeth Ward mindent megold. A háttéren dolgozik, ritkán találkozik ügyfeleivel. Amikor azonban személyesen is összehozza a sors a sikeres manhattani ügyvéddel, érzi, hogy minden kockára kell tennie. Grant Morgan magának akarja Elizabeth-et, és a férfi nem ismer a nemet. Igen ám, de megéri mindent elveszíteni, amiért éveken át olyan sokat dolgozott? Miután viszonyba bonyolódnak a lány tudja, hogy a szabálykönyvének búcsút inthet.

“I carry your heart. I carry it in my heart.”

Ez is egy olyan történet, amit szerettem is, meg nem is. Egyrészt szórakoztató volt, és a váltott szemszög is dobott az egészen, de csak azoknak ajánlom, akik bírják ha érzelmileg szenvednek a szereplők és kedvelik az nagyon-nagyon-nagyon erotikus műveket, leginkább a következő írókat: Christina Lauren, Sylvia Day, Katie Ashley stb...

Számomra ez a se veled, se nélküled a szereplők közt kissé idegesítő volt, és a sok félreértés miatt nem is csodálkoztam, hogy végül mennyire elcseszték a kapcsolatukat. Viszont Grant tényleg amolyan GQ pasi ♥ még ha egy igazi seggfej is. A második rész a két mellékkarakter Maya és Travis története lesz, ez ugyanúgy ott várakozik már a várólistámon, mivel Jessica Ingro jól ír, azt nem is vitatom :) csak nekem már sok volt benne a szex és a bonyodalom. Imádom a borítót, pláne azt a kis üzenetes papírt a masnival, ami Elizabeth névjegye is egyben.

Stacey Lynn: Just One Week

Just One Week - Stacey  Lynn

"Don't worry," he says as he exhales a flowing swirl of smoke and winks at me.
"I brought my breath  mints."

Olyannyira sikeres lett Stacey Lynn első debütáló regénye, hogy a mellékszereplők közti események szinte kikövetelték a folytatást. Az első részről, Zack és Nicole regényéről beszámoltam tavaly, mivel nagyon nagy szerelembe estem a könyvet olvasva. Mia és Chase a közelébe sem ért annak a regénynek, és bár ez nem volt betervezve, de jó volt végre visszatérni Los Angelesbe :)

Eltelt két év, Mia NY-ban dolgozik, míg Chase továbbra is a banda dobosa LA-ben. A köztük lévő 'barátság extrákkal' egy ideje már valamiért nem működik, a lány eltávolodott Chase-től. Ám közeledik Nicole és Zack esküvője, így Chase NY utazik, pont mikor Mia elveszti munkáját. A férfi ráveszi, hogy utazzon vele vissza hamarabb, de LA helyett Nappába viszi, hogy rendbe tegye a kapcsolatát a lánnyal, akiben egyre szerelmesebb. Miát nagyon megkedveltem az első részben, viszont most mintha nem is ugyanaz a karakter lett volna!? Chase meg Chase :) 

A sorozat első része a Just One Song, amelyről a bejegyzésem itt olvasható.

Kari March: Promise Me Always

Promise Me Always - Kari March,  K23 Designs (Illustrator)

Tessa Collins és Blake Bentley középiskolásként, a testvéreik által ismerkedtek össze, így évek óta jóbarátok. Amikor Tessa újfent rajtakapja pasiját egy lánnyal, végleg szakít vele. S bár a szíve összetört, most, hogy egyre több időt tölt a szexi tűzoltó Blake közelében, újra felélednek a három évvel korábbi érzelmei. Mivel a 'csapat' mindig együtt van, így védelmet is nyújtanak a lánynak, különösen Blake. Ebben a regényben aztán minden van:

 

szenvedélyes szerelem, zaklatás, elcsattanó öklök. Amikor Blake-nek volt az az ominózus esete, mikor véletlenül megütötte a lányt - még én is kétségbe estem -, de nem ez volt a regény mélypontja, hanem Tessa expasija Jared.

(show spoiler)

"I swear that women are programmed from a young age that guys are sweet, romantic, knights in shining armor. When, in reality, they’re nothing but horny toads."

Nehezen tudtam letenni a könyvet, így Kari March első regénye rögtön bekerült a kedvenceim közé. Lehet sokan nem értik majd miért, de totál beszippantott a hangulat és a karakterek. Nem mondom, hogy olyan mint a Marked Men, de(!) a szereplőket megismerve, és ahogy kiállnak egymás mellett detto ugyanolyannak tűnik majd ha elolvassátok. A tűzoltóbálon rögtön megkedveltem a Cam-Cara párost :) szerencsére a következő regényt ők kapják a sorozatban 'Always, You' címmel, ami majd a nyáron érkezik, úgyhogy remélem gyorsan telnek majd a hetek. Ugyanakkor Palmer, Devlin és Avery, Matt és Lexi regényeit is szeretném olvasni most rögtön, sokat akarok? :D

Képes idézetek és karakterképek itt találhatóak.

The Trouble with Love - Beth Ciotta
"“A szavak mintha ógörögül hangzottak volna, mert – a pokolba is – nem ezt akarta hallani. Kellett egy pillanat, hogy lereagálja a dolgot.”"
Off the Record - Sawyer Bennett
"Taking the last sip of my coffee, I head back to my room to take a shower. “I’m going to destroy her and when I’m through, she’ll wish she never met Linc Caldwell."