2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

Jessica Ingro: Love, Your Concierge

Love, Your Concierge - Jessica Ingro,  Kathy Krick (Editor)

A Love, Your Concierge egy olyan nőről szól, aki munkáját tekintve amolyan mindenes. Ügyfelei New York jómódú rétegből kerülnek ki, gazdagok és híresek. Legyen szó akár virágvásárlásról, ékszerekről a szerető(k)nek, vagy mosodába elvinni adott személy ruháit, esetleg egy gyerek születésnapi partijának megszervezéséről, Elizabeth Ward mindent megold. A háttéren dolgozik, ritkán találkozik ügyfeleivel. Amikor azonban személyesen is összehozza a sors a sikeres manhattani ügyvéddel, érzi, hogy minden kockára kell tennie. Grant Morgan magának akarja Elizabeth-et, és a férfi nem ismer a nemet. Igen ám, de megéri mindent elveszíteni, amiért éveken át olyan sokat dolgozott? Miután viszonyba bonyolódnak a lány tudja, hogy a szabálykönyvének búcsút inthet.

“I carry your heart. I carry it in my heart.”

Ez is egy olyan történet, amit szerettem is, meg nem is. Egyrészt szórakoztató volt, és a váltott szemszög is dobott az egészen, de csak azoknak ajánlom, akik bírják ha érzelmileg szenvednek a szereplők és kedvelik az nagyon-nagyon-nagyon erotikus műveket, leginkább a következő írókat: Christina Lauren, Sylvia Day, Katie Ashley stb...

Számomra ez a se veled, se nélküled a szereplők közt kissé idegesítő volt, és a sok félreértés miatt nem is csodálkoztam, hogy végül mennyire elcseszték a kapcsolatukat. Viszont Grant tényleg amolyan GQ pasi ♥ még ha egy igazi seggfej is. A második rész a két mellékkarakter Maya és Travis története lesz, ez ugyanúgy ott várakozik már a várólistámon, mivel Jessica Ingro jól ír, azt nem is vitatom :) csak nekem már sok volt benne a szex és a bonyodalom. Imádom a borítót, pláne azt a kis üzenetes papírt a masnival, ami Elizabeth névjegye is egyben.