2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

Kari March: Promise Me Always

Promise Me Always - Kari March,  K23 Designs (Illustrator)

Tessa Collins és Blake Bentley középiskolásként, a testvéreik által ismerkedtek össze, így évek óta jóbarátok. Amikor Tessa újfent rajtakapja pasiját egy lánnyal, végleg szakít vele. S bár a szíve összetört, most, hogy egyre több időt tölt a szexi tűzoltó Blake közelében, újra felélednek a három évvel korábbi érzelmei. Mivel a 'csapat' mindig együtt van, így védelmet is nyújtanak a lánynak, különösen Blake. Ebben a regényben aztán minden van:

 

szenvedélyes szerelem, zaklatás, elcsattanó öklök. Amikor Blake-nek volt az az ominózus esete, mikor véletlenül megütötte a lányt - még én is kétségbe estem -, de nem ez volt a regény mélypontja, hanem Tessa expasija Jared.

(show spoiler)

"I swear that women are programmed from a young age that guys are sweet, romantic, knights in shining armor. When, in reality, they’re nothing but horny toads."

Nehezen tudtam letenni a könyvet, így Kari March első regénye rögtön bekerült a kedvenceim közé. Lehet sokan nem értik majd miért, de totál beszippantott a hangulat és a karakterek. Nem mondom, hogy olyan mint a Marked Men, de(!) a szereplőket megismerve, és ahogy kiállnak egymás mellett detto ugyanolyannak tűnik majd ha elolvassátok. A tűzoltóbálon rögtön megkedveltem a Cam-Cara párost :) szerencsére a következő regényt ők kapják a sorozatban 'Always, You' címmel, ami majd a nyáron érkezik, úgyhogy remélem gyorsan telnek majd a hetek. Ugyanakkor Palmer, Devlin és Avery, Matt és Lexi regényeit is szeretném olvasni most rögtön, sokat akarok? :D

Képes idézetek és karakterképek itt találhatóak.