2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

Jay Crownover: Jet

Annyira, de annyira szerettem volna szeretni, de nem ment :( Olyan magasra tette a lécet a Rule kapcsán Jay Crownover, amit Jet és Ayden nálam nem tudott átugrani. Úgy látszik, néha már az sem elég, hogy adott karaktereket igazán kedvek. A Rule-t imádtam, de Jet könyvével egyszerűen sehogy sem jutottam dűlőre.

Jet Keller és Ayden Cross már a kezdetektől vonzódnak egymáshoz, ám miután a srác visszautasította egy alkalommal a lányt, egy évig szinte csak kerülgetik egymást. A közös fedél sem könnyíti meg a helyzetüket, Jet szinte minden nap más lányt dönt meg, Ayd pedig egy olyan csoporttársa mellett köt ki, akit a baráti társaság nem tud befogadni. Valentin napon viszont fordul a kocka, és a barátság mellé belépnek az extrák is. Hosszú folyamat köztük, amíg megtanulnak bízni egymásban, de leginkább Ayd határozatlansága bosszantott fel.

“I think we’re both actually pretty screwed up, but together we just work and we make each other better.”

Jet tehetséges művészlélek, mégsem hagyja el Denvert hogy közismert sztár legyen. Inkább meghúzódik a háttérben, dalszerzőként, producerként és a zenekar énekeseként megelégszik mindennapjaival. Ayd eltemeti múltját, és egy jobb élet reményében a tanulmányait tartja szem előtt, valamint az első részben megismert sportbárban dolgozik. Mindkettőjüknek megvan a saját problémája: Jet-nek a szüleivel, Ayd-nek a testvérével és a múltjával

Vártam, hogy Ayd kicsit vagányabb legyen. Annyira elnyomta a régi énjét, ami szerintem ártott a történetnek. Jet-et pedig szerettem volna jól fejen ütni, hogy ilyen sokáig várt. Vagy inkább az írónőt, hogy ilyen sokáig szenvedtette őket!? Egyik lehetőség sem örömteli számomra :( A lényeg a lényeg, hogy a második felében már volt olyan rész is, ami nem kötött le, így csak átfutottam. Érezni a szikrát a szereplők közt ez kétségtelen, de ez nagyon kevés egy könyvben, pláne az első részhez viszonyítva! Jajj :( remélem Rome története jobb lesz, mert kardomba dőlök ha süllyedni kezd a sorozat. Tudom, ez csak nézőpont kérdése, biztos lesz aki imádni fogja... nos, nekem nem ment.