2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

Jay Crownover: Rome

Rome  - Jay Crownover

Rome és a nagy szerelem... Nem nevetni, de én már az első részben "beleestem" a nagytesóba, mint vak a gödörbe :))) naná, hogy bekerült a BBF csapatba. Úgyhogy talán ezért is imádtam Rome és Core történetét a hibáival együtt. Kissé megijedtem a második részt befejezve, de nincs minden veszve!

A nyugodt Rome Archer és a pimasz Cora Lewis szerintem tökéletes párosítás. Miután Rome tíz év után családja legnagyobb örömére leszerelt, próbál visszailleszkedni a hétköznapi életbe, de nagyon nehezen megy neki. Az emlékek, a rossz álmok mind ijesztő hatással vannak rá, de Cora visszahozza őt a jelentbe, akár egy kis házi pszichológus :)

A tündéri Cora a testékszerek királynője, aki olyan mint egy forgószél Rome életében. A lány egy nagy csalódás után - és barátai boldogságát látva,- a tökéletes pasit keresi, azonban ez a makacs és kissé merev fiú lesz a végzete. Kicsit más, mint az előző könyvek, mivel két igen érdekes, de teljesen más karakter élete fonódik össze. Akár a tűz és a víz. Csak úgy faltam az oldalakat, és az előző résszel ellentétben ezzel elég gyorsan haladtam.

“Love doesn’t always have to be spoken out loud.”

A pár nem várt ajándéka nagyon meglepő volt, arra igazán nem számítottam! :))) De plusz egy ok, amiért szörnyen várom már a folytatást. A kórházi jelenetek pedig nagyban dobtak véleményem szerint a regényen. Az Archer fiúk próbáltak megbékélni a múlt titkaival, és ennek segítésében Corának is sok szerepe volt. Nagyon sok kedvenc jelenetem volt, ezért sem tudtam eldönteni négy vagy öt csillagot adjak neki a Goodreads-en, de diadalmaskodott a páros felettem. A Rule közelébe nem ért, de százszor jobban tetszett, mint Jet és Ayd története. Imádtam őket együtt.

A folytatás is ígéretesnek tűnik, hiszen már most elkezdődött Nash része a végén. Nash és Saint jó páros lesz, és van valami a múltban, ami nagyot robban a végén. Hol vagy már április? Valamint ősszel jön még Rowdy könyve! Panaszunk nem lehet, mert el leszünk kényeztetve :))) Jövőre pedig Asa, akivel egyszerűen nem tudtok mit kezdeni. Talán tavasszal megbarátkozom vele, pikk-pakk elrepülnek a hónapok ugye?

Kíváncsian várom majd mindkét regénnyel kapcsolatosan a véleményeket, remélem még idén kiadja őket az Ulpius Kiadó!