2 Followers
6 Following
Magnolia

Magnolia

Egy sorozatfanatikus és könyvfaló moly beszámolói néhány apróságról, röviden :)

SPOILER ALERT!

Alphas After Dark (Roxie Rivera, M.Malone, Kit Rocha)

Az Alphas After Dark gyűjteményből mindössze három történet érdekelt igazán, mégpedig: Roxie Rivera, M.Malone és Kit Rocha. Az alakváltós regényeket mostanában kicsit hanyagolom, így ezek alapból kiestek (ha a folyamatban lévőket befejeztem talán visszatérek ezekre is, de sok esélyt erre most nem látok).

 

Roxie Rivera - Collateral

Sorozat: Debt Collection #1

A HRP után egyértelmű volt, hogy sorra kerül Ben Beciraj könyve is, bár nagyon tartottam tőle. További részletek itt.

Aston McNeil a gazdag örökösnő életét testvére igencsak megkeseríti. Mikor eltűnik apjától örökölt régi, klasszikus kocsija, amihez érzelmileg nagyon kötődik, tudja hol kell keresnie. Az albán Besian család a houstoni alvilág egyik jelentős részvevője, s miután Aston kocsija is szerepelt a listájukon, így azt is begyűjtötték egy tartozás fejében. Aston, legjobb barátnője Marley segítségével feltűnik a garázsban és visszaköveteli a tulajdonát. Megegyezik Bennel, hogy megkapja, amennyiben övé lesz hét napra és hét éjszakára, de közben Calvin, a féltestvére olyan üzelmeket folytat, hogy még aznap éjjel mind veszélybe kerülnek.

Összességében jó volt. Rövid, de jó :) Még nem lett Ben a kedvencem, de már nem állok annyira negatívan hozzá és a Besianokhoz. Az, hogy jobban megismertem a múltját, a másik oldalát, megmagyarázza a HRP-ban lévő cselekedeteit, s bár másvalakit gondoltam Ben mellé, Astonnal kiegészítették egymást 5/4 A végén az is kiderül, hogy Marley (Fighting Connollys #2) lesz a főszereplője a nyáron megjelenő Past Due regénynek. Ami biztos jó lesz, hiszen a mostohaapja a félelmetes törvényen kívüli Calaveras motorosbanda alelnöke, és hogy a lány egy Basiannal áll majd össze? Na abból csak egy jó kis összecsapás következhet :))) Most pedig irány Finn könyve, hiszen az is megjelent!!!

 

M.Malone - Tank

Sorozat: Blue-Collar Billionaires #1

A Marshall fiúk apjuk nélkül nőttek fel. Amikor Tanner és Finn anyja megbetegedett, és már csak egy költséges műtét mentheti meg, eleget tesznek milliárdos apjuk kérésének, és kapcsolatba kerülnek vele. Eközben kiderül az is, hogy van még három fivérük nem is olyan messze. Gabe és Zack fel is tűnik ebben a regényben :)
Emma Shaw egy tragédia kapcsán elvesztette szüleit, így ő és testvére szűkös körülmények közt élnek. Emma több állás közt lavírozik, és az ügyvédi irodában megismeri Tanket, aki amint feltűnik folyamatosan flörtöl vele. A lány elutasító, mígnem egy nap olyan ajánlatot kap az idősebb Marshalltól, ami változtathatná az életüket.

Sorozatindítónak tökéletes, én biztos végigkövetem a többi részt is. Tank karaktere ismerős lehet az Alexander sorozat kedvelőinek, hiszen Eli Alexander cégnek dolgozik. Ebben a spinoff részben kiderül ki is ő valójában. Plusz Sasha is elég sokat szerepel benne, viszont a rövidsége és Ivy (Emma húga) miatt: 5/4

Kit Rocha - Beyond Solitude

Sorozat: Beyond #4.5

Derek Ford egy motorosbaleset után nehezen gyógyul, így az O'Kane irodarészlegének íróasztala mögé kényszerül, ám feltűnik a szexi Mia, hogy segítsen neki, mint asszisztens. Mia egy másik szektorból került át a négyesekhez, ahol a nő végre szabadon élhet. Próbál alkalmazkodni az új körülményekhez, de mivel még nem csatlakozott teljes körűen az O'Kane családhoz (tetoválás) így a veszély folyton a nyomában jár.

A Beyond sorozatot szeretem. Pont. Ez nem titok, még ha sokan elborzadnak, akkor is :) A könyvek borítói fantasztikusak, a karakterek legalább annyira szerethetők számomra benne, mint az FTT szereplői. A szerzőpáros pedig egy egész különös világot alkotott meg a maga erotikus és disztópiás módján.

A négyes szektor O'Kane családja könnyen belopja magát az olvasók szívébe és itt most újfent visszatértek. Nem mindenki vevő erre a szabad szerelem stílusra, ami a könyveket jellemzi, és ha nem lenne bennük ennyi orgiaparti dömping még a kedvencek közé is dobnám azonnal az összes könyvet... Ebben a kisregényben viszonylag visszavettek az erotika részéből, ami annyira nem is baj. Valami mégis hiányzott nekem... talán hogy eddig egyik karakter sem szerepelt az előzménykeben, és hirtelen felbukkanásuk nem volt annyira átütő. Öt csillag helyett így csak 5/3,5

A folytatás, vagyis Trix könyve még messze van sajnos, addig mindenesetre fohászkodom egy olyan hírért, hogy kapunk egy Amira-Flash-Hana részt. Változatlanul még mindig Emma, Ace és Six a kedvencem :)))

 

A gyűjtemény további szerzői: Vivian Arend, Deanna Chase, Marie Hall, Crista McHugh, Mimi Strong.